Stylage Hydromax

De laboratoria van VIVACY ontwikkelden een middel om het juiste niveau van huidhydratatie terug te krijgen en om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Ze combineerden daarvoor het beste van hyaluronzuur en antioxidanten en zo ontstond Stylage Hydromax.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en moet ervoor zorgen dat vocht vastgehouden wordt. Dat maakt dat de huid er fris en jong uitziet. Factoren zoals leeftijd, stress, ongezonde diëten, roken, zon, vrieskou, wind, hormonale schommelingen zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke hyaluronzuur verliest. Hierdoor wordt de huid minder stevig en elastisch. De huid wordt langzaam dunner, droger en er ontstaan fijne lijntjes.

Een sterk gehydrateerde & stralende huid

Stylage Hydromax is een hyaluronzuurproduct dat wordt toegediend met meerdere kleine injecties in de middelste huidlaag (mesotherapie). Het is het eerste product dat in lichte mate chemische verbindingen tot stand brengt (crosslinks), die de duurzaamheid van de werking van het product in het huidweefsel verbetert. Hierdoor blijven de positieve effecten van de behandeling langer merkbaar en zichtbaar.

Extra weerstand en hydratatie

Het product bevat ook Sorbitol, dit is een sterke en vochtinbrengende antioxidant. Dit helpt de huid vocht vast te houden en zorgt daarmee dus voor de nodige hydratatie. Het gaat ook de onmiddellijke achteruitgang van de werking van het hyaluronzuur tegen. Hierdoor garandeert het een direct gevoel van frisheid en het langdurig hydraterende effect van de Hydromax behandeling.

Hoe werkt het?

Bij de behandeling worden meerdere, kleine injecties in het huidoppervlak gegeven (mesotherapie). De ingreep is nagenoeg pijnloos en voor het verkrijgen van het beste resultaat wordt aangeraden om deze behandeling eens in de 3 maanden te herhalen. De resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat van een behandeling is altijd afhankelijk van je oorspronkelijke huidconditie. Daarom zal de arts een Stylage Hydromax plan opstellen dat afgestemd is op je individuele behoeften.

• Breng je veel tijd door in de zon?
• Ben je blootgesteld aan stress en breng je veel tijd door in ruimten met airconditioning?
• Kamp je met een droge huid?
• Ben je vatbaar voor hormonale schommelingen?

Herken je je in een of meerdere van bovenstaande vragen? Dan is Stylage Hydromax iets voor jou! Informeer bij je arts over Stylage Hydromax en maak een afspraak voor je eigen behandeling, aangepast op je huidtype en huidconditie.

Stylage Hydromax toepasbaar voor:

• Opvullen van fijne rimpels in de wang
• Hydrateren van een doffe en een droge huid in de nek, decolleté of handen
• Vertragen van het huidverouderingsproces
• Hydratatie & Vitaliteit