La Crème

Herstructurerende anti-agingcrème


Samenstelling

VIVASŌME Complex + Anionische polysachariden incl. hyaluronzuur + gestabiliseerde vitamine C + rosmarinylglucoside + polydatine-glucoside

Anti-aging Restructuring Cream is een complete huidbehandeling die de gevoelige, gedehydrateerde volwassen huid diep voedt en zo effectief beschermt tegen het verouderingsproces. Dankzij de rijke, romige en aangenaam ruikende textuur is de crème bijzonder aangenaam in het gebruik. Het dringt snel door tot in de huid en zorgt ervoor dat deze steviger aanvoelt. De krachtige antioxidanten helpen de huid beschermen tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen en invloeden van buitenaf (vervuiling, UV-straling etc.).

Voordelen

Verstevigend anti-rimpeleffect
• Verstevigt de huid en verbetert de barrièrefuncties van de huid (glycomoleculen + gestabiliseerde vitamine C: magnesiumascorbylfosfaat)

Anti-oxidanten en anti-aging-effect
• Activeert de natuurlijke verdediging van huidcellen tegen UV-stralingen (polydatine-glucoside)
• Beschermt hyaluronzuur in de huidcellen (rosmarinylglucoside + sorbitol)
• Stimuleert de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen (glycomoleculen)

Meer uitstraling en een verfijndere huid
• Geeft een roosachtige glans en verfijnt de huid zodat deze gelijkmatiger en helderder oogt (gestabiliseerde vitamine C: magnesiumascorbylfosfaat + silica)
• Geeft de huid meteen een frisse sensatie (sorbitol, fucose, rhamnose)

Aanbrengen

Breng de crème ‘s ochtends aan op je gezicht en in je hals, los of – voor het beste resultaat – in combinatie met Stylage Skin Pro Cell Regenerating Serum (Le Serum).

Verpakking

Pot van 50 ml met een aanbrengspatel.