KEURMERK STYLAGE

Inmiddels is Stylage uitgegroeid tot meest gebruikte hyaluronzuur filler van de Benelux. Stylage is een van de meest veilige producten op de markt afkomstig van Laboratoire Vivacy in Frankrijk.

De afgelopen tijd is er veel veranderd in de markt. Er komen steeds meer klinieken bij. We zien daardoor steeds meer klinieken die pretenderen met Stylage producten te werken. Bo medical, het aanspreekpunt voor Stylage in de Benelux, garandeert de echtheid, de leveringsvoorwaarden en de kwaliteit van het product.

Om onderscheid te maken in kwaliteit en veiligheid hebben we een keurmerk laten ontwikkelen voor klinieken die uitsluitend geleverd krijgen door bo medical, getraind zijn door ons en gecertificeerd door bo medical voor het volgen van trainingen. Hiermee kunnen wij u als cliënt garanderen dat u met de echte Stylage behandeld wordt door gecertificeerde artsen.

Hoe herkent u een erkende Stylage Kliniek?

Middels het officiële keurmerk van Stylage erkende kliniek.

Keurmerk Stylage landscape kopieStylage keurmerk landscape

Dit keurmerk wordt door bo medical technologies afgegeven aan klinieken/artsen die met ons samenwerken. Dit keurmerk vindt u op de website van de deelnemende klinieken. Alle klinieken die vermeld staan op Stylage.nl zijn klinieken die recht hebben op dit keurmerk. U kunt hier zonder enige twijfel een afspraak maken voor uw consult.