Over Stylage

De natuurlijke filler

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

Hyaluronzuur, bouwsteen van de jeugd

Alle Stylage producten bieden een persoonlijke behandeling, waarmee je huid jeugdig blijft en imperfecties in het gezicht op de meest natuurlijke manier worden verholpen.

Stylage vult het vochtgehalte van de huid aan

Stylage bevat gecross-linked hyaluronzuur, op basis van een gepatenteerde IPN technologie, dat staat voor “Interpenetrated Network”. Dat betekent dat de hyaluronzuur moleculen onderling zijn vervlochten. Dit zorgt voor:

• Optimale dichtheid en een langetermijn effect
• Gemakkelijk te injecteren

Direct zichtbaar effect

Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Dankzij Mannitol heb je direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur:

• Remming van de ontstekingsreactie: minder roodheid en zwelling na de behandeling
• Optimale veiligheid en tolerantie