Mijn eerste anti-agingstap

Niet alleen oudere mensen hebben behoefte aan anti-aging behandelingen. Ook voor jonge mensen zijn er tegenwoordig innovatieve en efficiënte manieren om je huid gezond te houden. Met als resultaat de eerste tekenen van het ouder worden te voorkomen of te vertragen en tegelijkertijd je natuurlijke uitdrukking te behouden.Als je begin twintig bent, is je huid rijk aan collageen, soepel vanwege een overvloed aan elastine, jeugdig en stralend. Ook maakt je huid meer nieuwe cellen aan. Een combinatie van dagelijkse stress, vermoeidheid, een hectische levensstijl, een slecht eetpatroon en sommige omgevingsfactoren (zoals constante blootstelling aan de zon, vervuiling en temperatuurveranderingen) kan er echter voor zorgen dat de huid oneffen of droog wordt. Om een jonge huid preventief te verzorgen, is het belangrijk dat deze goed gehydrateerd blijft en wordt beschermd.

Toepassingen

De eerste zichtbare tekenen van het ouder worden
Veroudering is het eerst zichtbaar op dunne en gevoelige delen van de huid, bijvoorbeeld rond de ogen, de lippen en tussen de wenkbrauwen (Stylage S of Stylage M). Ook holten en donkere kringen onder de ogen zijn eerste tekenen van veroudering (Stylage S).

Revitalisatie van een grauwe en droge huid
Bij deze preventieve behandeling wordt een reeks micro-injecties van (Stylage Hydromax) uitgevoerd in het gezicht, in de nek en in de halslijn, met fijne naalden die zorgen voor een optimale hydratatie. Hierdoor krijgt je huid zijn natuurlijke uitstraling en vitaliteit weer terug.

Imperfecties
• Dunne of ongelijkmatige lippen.(Stylage Special Lips)
• Asymmetrische wangen en jukbeenderen (Stylage L, Stylage XL of XXL).
• Afwijkingen aan de neus: een gebogen neus, een hangende punt of een prominente bult.

Acne-littekens of oneffenheden
Zoals putjes, bultjes, krassen en gaatjes. Bij deze techniek wordt Stylage gel onder de holte van het litteken aangebracht, zodat de lederhuid wordt opgetild en het huidoppervlak er soepeler en gelijkmatiger komt uit te zien.