Stylage voor mannen

Vrouwen hebben over het algemeen meer moeite met ouder worden dan mannen. Veel mannen worden zelfs mooier naarmate ze ouder worden! Kraaienpootjes van het vele lachen, of wat grijzer wordend haar kan erg sexy zijn. Maar als rimpels echt diepe groeven worden en het gezicht daardoor een harde uitstraling krijgt, overwegen toch veel mannen om een cosmetische behandeling te ondergaan. De moderne man vindt zijn uiterlijk belangrijk. Hij zoekt geen perfectie, maar wil een jeugdige en vitale uitstraling blijven houden.

De gevolgen van veroudering voor de huid zijn voor mannen en vrouwen redelijk hetzelfde, maar de behandeling ervan is anders, omdat mannen en vrouwen fysiek anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan de anatomie en aan eigenschappen van de mannelijke huid. De huid is dikker, sterker en steviger, met een iets dunnere laag onderhuids weefsel en redelijk gevoelig. Mannen hebben ook andere beweegredenen, zorgen en esthetische idealen dan vrouwen. ­Mannen geven doorgaans de voorkeur aan gemakkelijke behandelingen met aantoonbaar resultaat.

Huidverjonging

Stylage biedt in dit geval uitkomst en zorgt voor een verjonging van de huid. Een filler die de diepe groeven opvult en daardoor het gezicht minder tekenend en minder hard maakt. Stylage XL is bijvoorbeeld een prima oplossing om de mond-neus plooi op te vullen. Het volume van de huid wordt hersteld, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden vervaagd.

Een mannelijker gezicht

Mannelijke gezichtstrekjes geven een zelfverzekerde en aantrekkelijke uitstraling. Je arts kan op basis van je huidige gezichtsprofiel bepalen welk Stylage product voor jou het beste werkt. Daarbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke behoeften, je levensstijl en je huidconditie. Een Stylage behandeling geef direct een vullend en versoepelend effect, dat ongeveer een jaar aanhoudt.

Toepassingen

Rimpels en huidvlekken
Verbetert de algemene uitstraling van de huid en behandelt fijne rimpels die het gevolg zijn van veroudering, stress, vermoeidheid, een hectische levensstijl, slechte gewoonten en omgevingsfactoren, zoals UV-straling, vervuiling en temperatuurveranderingen (Stylage S, M, L).

Donkere kringen en holten onder de ogen
Vermindert de tekenen van vermoeidheid en revitaliseert het gebied rond de ogen voor een frisse en uitgeruste uitstraling (Stylage S).

Wangen en jukbeenderen
Naarmate je ouder wordt, kan je gezicht volume verliezen, vooral rondom de wangen. Met volle wangen en prominente jukbeenderen zie je er jonger en aantrekkelijker uit. De arts gebruikt Stylage XL of Stylage XXL, volumeverhogende hyaluronzuurgels met een hoge dichtheid. Hiermee krijgt je gezicht een hoekiger, degelijker en mannelijker uiterlijk en komt je gezichtsstructuur beter uit.

Lippen
Correctie van dunne of ongelijkmatige lippen (Stylage Special Lips).

Neus
Behandeling van afwijkingen aan de neus, zoals een gebogen neus, een hangende punt of een prominente bult. De neus wordt beter uitgelijnd voor een elegantere uitstraling.

Kin en kaaklijn
Hermodellering van een slappe kaaklijn en/of een teruggetrokken kin voor een mannelijkere uitstraling (Stylage XL of Stylage XXL). Scherpe, geprononceerde kaken en een stevige, hoekige kin maken het profiel van je gezicht sterker.

Huidhydratatie en een stralende teint
Je kunt grauwe, droge huid vitaliseren via biologische revitalisatiesessies met Stylage Hydromax. Bij deze preventieve behandeling wordt een reeks micro-injecties uitgevoerd in de halslijn, met fijne naalden die zorgen voor een optimale hydratatie. Hierdoor krijgt je huid zijn natuurlijke uitstraling en vitaliteit weer terug.

Minder roodheid en zwelling
Toch staan niet alle mannen te springen om een injectable behandeling te ondergaan. Verhalen over een gezwollen rood gezicht nog dagen na de behandeling schrikt hen af. Je wilt immers niet dat iedereen ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Gelukkig geeft Stylage ten opzichte van andere fillers minder roodheid en zwelling na de behandeling. Over het algemeen ben je direct na de behandeling al weer toonbaar en hoef je bijvoorbeeld niet dagen thuis te blijven.