Mooi op iedere leeftijd

Als vrouwen de vijftig passeren komen ze in een nieuw verouderingsproces terecht, doordat tijdens en na de menopauze de natuurlijke hormoonspiegel daalt. Op dat moment is het belangrijk om de juiste producten en behandelingen te gebruiken die de verouderingseffecten op de huid veilig en effectief verminderen.

Veroudering van de huid

De huid wordt merkbaar dunner en fragieler. Hij verliest elasticiteit en onderhuids vet. Dit zorgt ervoor dat rimpels en holten in het gezicht duidelijker zichtbaar worden. Ook wordt de huid droger. In bepaalde gebieden gebeurt dit sterker dan in andere, bijvoorbeeld rondom de slapen, de wangen, onderste helft van het gezicht, de hals en de handen.

De Stylage serie pakt alle soorten rimpels aan, voor een totale, persoonlijke gezichtsbehandeling. De belangrijkste kenmerken van Stylage gels zijn viscositeit en elasticiteit. De verschillende Stylage producten kunnen alle tekenen van het ouder worden op natuurlijke wijze corrigeren, en tegelijkertijd je persoonlijkheid en gezichtsuitdrukkingen behouden.

Toepassingen

Rimpels opvullen en soepeler maken
Je arts kan bepalen welk Stylage product voor jou het beste werkt (Stylage S, M of L), afhankelijk van je eigen wensen, de diepte van de rimpels, je huidtype en de dikte van je huid. Stylage heeft direct een vullend en versoepelend effect, dat ongeveer een jaar aanhoudt.

Natuurlijke lipcorrectie en -verfraaiing
Stylage Special Lips is speciaal ontwikkeld voor dit gevoelige gebied. In één behandeling krijgt je mond de perfecte vorm, verminderen de fijne lijntjes rond de lippen, en herstel je het volume, de jeugdigheid en geprononceerdheid. Voor een prettigere behandeling is ook Stylage Special Lips verkrijgbaar met lidocaïne, een plaatselijk verdovingsmiddel. Het resultaat: zachte, gezonde en goed gehydrateerde lippen.

Verstevigen en hermodelleren
Verlies van gezichtsvolume draagt bij aan gezichtsveroudering. Met volumeverhogende hyaluronzuurgels, zoals Stylage XL en/of Stylage XXL, kun je de volheid van het gezichtsweefsel herstellen die in de loop der jaren is verminderd. Behandellocaties zijn bijvoorbeeld de slapen, de jukbeenderen, het aangezicht en de kin. Na de behandeling ziet de huid er soepeler en steviger uit, waardoor je gezicht frisser en jeugdiger oogt.

Revitalisatie van een droge huid
Bij deze preventieve behandeling wordt met fijne naalden een reeks micro-injecties van Stylage Hydromax uitgevoerd op het gezicht, de hals, de halslijn, het decolleté en de handen, zodat de huid diep van binnen goed gehydrateerd blijft. Hierdoor krijgt je huid zijn natuurlijke uitstraling en vitaliteit weer terug.