Le Mist

Verfrissende huidverzorgingsspray


Samenstelling

100% Eau de Treignac – Corrèze

Natuurlijk mineraalwater

Eau de Treignac komt direct uit het regionale natuurpark Millevaches in Corrèze (Frankrijk), een stopplaats op de route naar Santiago de Compostella met veel waterbronnen. Dit mineraalwater uit natuurlijke bron heeft verzachtende, therapeutische eigenschappen dankzij de unieke samenstelling en een zeer laag mineralengehalte (20 mg droog residu).

Voordelen

Eau de Treignac is rijk aan goede ingrediënten voor de huid, zoals silica, het is puur, bacteriologisch steriel en veilig, en een essentiële verzachtende behandeling voor de gevoelige, hypersensitieve, intolerante en geïrriteerde huid.

Verzachtende en beschermende werking

Dankzij het hoge silicagehalte, een spoorelement dat essentieel is voor de synthese van collageen en elastinevezels in de huid, laat Eau de Treignac een anti-ontstekend ‘biomineraal laagje’ achter op het huidoppervlak. Het kalmeert meteen irritaties, helpt bij het herstellen van de beschermende barrièrefunctie van de huid en zorgt voor effectieve, langdurige bescherming.

Hydraterende en verfrissende werking

Le Mist-spray helpt om de vochtbalans, de soepelheid en de zachtheid van je huid op peil te houden via intense hydratatie. De ultrafijne nevel zorgt voor een onmiddellijke frisheidsensatie en een goed gevoel.

Aanbrengen

Spuit een fijne dosering Eau de Trignac op je huid (en klop het vervolgens zachtjes droog). Je kunt dit op elk moment van de dag doen: na een schoonheidsbehandeling of -operatie, na zonnebrand, na het verwijderen van make-up, na het scheren, na het ontharen, na het sporten, bij irritatie, roodheid of jeuk, op reis of om je huid te rehydrateren in verwarmde of droge ruimten met airco.

Verpakking

Verkrijgbaar in 300 en 150 ml.