Preventief anti-agingeffect

Style your age!

Na je dertigste begint de productie van collageen en hyaluronzuur, die van nature plaatsvindt in de lederhuid, af te nemen. De huid wordt minder elastisch en zichtbaar droger, wat leidt tot:

• Duidelijkere lijnen in het gezicht: kraaienpootjes, fronsrimpels, lijntjes op het voorhoofd
• Eerste kleine verzakkingen in het gezicht: hangende oogleden, rimpels in de bovenlip, een minder duidelijke kaaklijn
• Minder stevig onderhuids weefsel: holten onder de ogen, diepere plooien tussen neus en lippen

Toepassingen

Rimpels vullen en de huid gladder maken
Een Stylage behandeling heeft direct een vullend effect en maakt de huid gladder voor ongeveer een jaar. De Stylage serie bestaat uit producten die bedoeld zijn voor de behandeling van alle soorten rimpels, voor een totale, persoonlijke gezichtsbehandeling. Je arts kan bepalen welk Stylage product voor jou het beste werkt (Stylage S, M of L). Daarbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke behoeften, de diepte van je rimpels, je huidtype en de dikte van je huid.

Natuurlijke lipcorrectie en -verfraaiing
Stylage Special Lips is ontwikkeld voor dit gevoelige gebied. In één behandeling krijgt je mond de perfecte vorm, verminder je het aantal fijne lijntjes rond de lippen, en herstel je de jeugdigheid, volheid en geprononceerdheid. Voor een prettigere behandeling is ook Stylage Special Lips verkrijgbaar met lidocaïne, een plaatselijk verdovingsmiddel. Het resultaat: zachte, gezonde en goed gehydrateerde lippen.

Het gezicht verstevigen en hermodelleren
Een jong gezicht wordt gekenmerkt door harmonie en balans. Verlies van volume draagt stevig bij aan gezichtsveroudering. Met volumeverhogende hyaluronzuurgels, zoals Stylage XL en/of Stylage XXL, kun je de volheid van het gezichtsweefsel herstellen die in de loop der jaren is verminderd. Bijvoorbeeld bij de slapen, de jukbeenderen, het aangezicht en de kin. Na de behandeling ziet de huid er soepeler en steviger uit, waardoor je gezicht frisser en jeugdiger oogt.

Revitalisatie voor de droge en vermoeide huid
Bij deze preventieve behandeling wordt met fijne naalden een serie micro-injecties van Stylage Hydromax uitgevoerd in het gezicht, de hals en de halslijn, zodat de huid diep van binnen goed gehydrateerd blijft. Hierdoor krijgt je huid zijn natuurlijke uitstraling en vitaliteit weer terug.