Le Serum

Samenstelling

VIVASŌME Complex + Anionische polysachariden incl. hyaluronzuur + gestabiliseerde vitamine C + omega 9-ceramide

Dit frisse en wegsmeltende doorzichtige roze serum is een ‘cellenbooster’ die het natuurlijke huidvernieuwingsproces helpt optimaliseren met een correctieve werking voor rimpels, de stevigheid en de uitstraling. Dankzij de fijne geur is het serum bijzonder aangenaam in het gebruik. Het dringt snel door tot in de huid, geeft meteen een frisse sensatie en hydrateert de huid langdurig. De textuur is licht en niet-plakkerig, en je kunt het meteen onder je gewone huidverzorgingsproducten aanbrengen (anti-aging, hydraterend …).

Voordelen

Hydraterende werking
• Hydrateert de huid intens en zorgt voor zachtheid en een zijdeachtig gevoel (anionische polysachariden incl. hyaluronzuur + glycomoleculen + sorbitol)
• Bestrijdt een ouder wordende, doffe, gedehydrateerde huid (omega 9-ceramide + hyaluronzuur)

Verstevigende werking
• Voedt en verstevigt het dieperliggende weefsel van de huid (glycomoleculen + gestabiliseerde vitamine C: magnesiumascorbylfosfaat + silica)

Meteen een betere uitstraling
• Verfijnt de textuur van de huid, waardoor deze een soepelere en helderdere uitstraling krijgt (gestabiliseerde vitamine C: magnesiumascorbylfosfaat + silica)
• Geeft meteen een prettige, frisse sensatie (sorbitol, fucose, rhamnose)

Aanbrengen

Doe elke ochtend en avond een paar druppels serum op je gezicht, los of in combinatie met de Stylage Skin Pro Anti-ageing Restructuring Cream (La Crème) voor een complete verjongende behandeling.

Verpakking

Gepresenteerd in een eenvoudig te gebruiken pompfles van 30 ml.