Stylage XL en XXL

Hoe werkt het?

Stylage XL en XXL zijn beide fillers op basis van een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een antioxidant (genaamd Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat het eindresultaat van de volumebehandeling er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermd tegen afbraak van de filler.

Stylage XL en XXL worden aanbevolen door artsen voor het:

• Liften door meer volume
• Toevoegen van volume aan jukbeenderen
• Herstellen en creëren van gezichtscontouren
• Behandelen van holle slapen
• Behandeling van een licht afhangend ooglid
• Herstel van gezichtsvolume

Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht zijn natuurlijke volume en worden de contouren minder strak. Niet alleen rimpels zorgen er dus voor dat ons gezicht minder aantrekkelijk lijkt. Het verlies van volume is een van de meest duidelijke vormen van gezichtsveroudering. Bepaalde eigenschappen in het gezicht worden scherper en de gezichtsomtrek verliest zijn vorm. Dit wordt veroorzaakt door vermindering van huidelasticiteit, diëten, stress, roken en andere factoren die hiertoe bijdragen. Om een goede balans te geven tussen verschillende gezichtstrekken en om je jeugdige volume terug te brengen, hebben de laboratoria van VIVACY Stylage XL en Stylage XXL ontwikkeld.

Resultaat

Stylage XL en Stylage XXL geven direct natuurlijke resultaten die blijven tot 12 maanden of zelfs meer. Dit is afhankelijk van je huidtype, leeftijd, levensstijl, het behandelde gebied en de injectietechniek. Informeer bij je arts naar Stylage XL en Stylage XXL en maak een afspraak voor je eigen volumebehandeling.

Extreem vetverlies

HIV patiënten kunnen te maken krijgen met extreem vetverlies (lipoatrofie) in het gezicht. Lipoatrofie is een bijwerking van bepaalde HIV-remmers. Stylage XXL heeft in Europa een CE-goedkeuring verkregen voor de behandeling van lipoatrofie bij HIV patiënten.