Keurmerk Stylage

Stylage keurmerk landscape

We zijn erg trots om te kunnen melden dat Stylage is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte hyaluronzuur fillers van de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat we dit te danken hebben aan onze aandacht voor veiligheid en kwaliteit van het product. Stylage is een van de meest veilige producten op de markt en wordt geproduceerd door Laboratoires Vivacy in Frankrijk.

Het Stylage keurmerk

Om onderscheid te maken in kwaliteit en veiligheid hebben we een keurmerk ontwikkeld voor Stylage klinieken. Alleen klinieken die door bo medical technologies geleverde producten gebruiken én door ons getraind en gecertificeerd zijn, ontvangen dit Stylage keurmerk. Hiermee kunnen wij u als cliënt garanderen dat u met de echte Stylage en door gecertificeerde artsen wordt behandeld.

 

Keurmerk Stylage klinieken

 

Hoe herkent u een erkende Stylage Kliniek?

U herkent een erkende Stylage kliniek aan het officiële keurmerk van Stylage erkende kliniek. Dit keurmerk wordt door bo medical technologies afgegeven aan klinieken en artsen die met ons samenwerken. Dit keurmerk vindt u op de website van de deelnemende klinieken. Alle klinieken die vermeld staan op Stylage.nl zijn klinieken die recht hebben op dit keurmerk. U kunt hier zonder enige twijfel een afspraak maken voor uw consult.

 

Comments are closed.