Miradry , DE uitkomst voor mij

Miradry , DE uitkomst voor mij

Hoe is het afgelopen jaar voor mij geweest. Ik ging op een ochtend met mijn vriendin voor de Miradry behandeling.
Deze was voor mij niet pijnlijk. Ik kon gelijk merken dat er verandering was. De oksels waren eerst gezwollen en best bont en blauw. Maar droog! In de loop van de maanden die volgden bleef dit zo! Ik kon weer blouses aan met een andere kleur dan ZWART! Ik hoefde nu niet meer na te denken he die kleur kan ik niet aan want dat is zo ontzettend zichtbaar als ik weer ga zweten!
Op mijn werk zat een collega met zn handen achter zn hoofd en ik zag dat hij zweetplekken had en het eerste wat ik dacht : hij zweet nu meer dan wat ik doe!
Ik doe eigenlijk niks geen andere dingen dan voorheen, maar beleef ze veel vrijer!Durf zonder nadenken mn armen omhoog te doen! Ja mentaal is het knopje echt omgegaan! Ik voel me lekkerder en vrijer in mn bewegen! Mensen zeiden wel dat ik meer ben gaan genieten , me vrijer bewoog en dat ik er leuker uitzag doordat ik gekleurde kleding draag!
Ik kan je zeggen dat het ook makkelijker gaat allemaal, niet meer zo na hoeven te denken wat moet ik aan tuurlijk zweet ik ook wel als ik sport en als het echt warm is. Maar het is zo ontzettend fijn als je niet meer 24 uur per dag zo zweet dat je je 3 tot 4 keer per dag zou moeten omkleden. Ik ben zo blij dat ik de behandeling heb gedaan , zou het een ieder aanraden.
Een vriendin van me heeft me veel vragen gesteld en die heeft t ook gedaan.
Ik ben alleen in het “bezit”van overmatig zweten over mijn hele lijf. Nu heb ik droge oksels en ik hoop van harte dat het zover komt dat het op meerdere plekken toepasbaar gaat worden.

Hoop dat er meer mensen de keus maken om deze behandeling te doen , het verrijkt je leven!