Combinatiebehandeling voor de ogen

“De ogen zijn de spiegel van de ziel”, is een bekende uitdrukking. In dat kader is het extra vervelend als je een vermoeide blik hebt, terwijl je topfit bent. Dan vertelt je gezicht een heel ander verhaal, dan hoe je je voelt.

Combinatiebehandelingen

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit probleem aan te pakken. In dit blog bespreken we de mogelijkheid van een combinatiebehandeling. Je kunt namelijk Stylage heel goed combineren met een V Soft Lift draadlift, botox en in het geval van hangende oogleden een ooglidcorrectie. Hoe? Dat vertelt Natale Adamo, medisch directeur en cosmetisch huisarts van Huisartskliniek je:

Huidveroudering

“De huid rondom je ogen kan naarmate je ouder wordt slapper worden. Je huid verliest namelijk essentiële bestandsdelen zoals collageen, hyaluronzuur en bindweefsel, ook wordt de opperhuid minder elastisch met als gevolg dat de zwaartekracht gaat werken. Hierdoor ontstaan hangende oogleden, wallen en een donkere schaduw onder je ogen. Ook kraaienpootjes die in de eerste jaren gezien worden als leuke lachrimpeltjes, worden op een gegeven moment zo diep dat ze te erg gaan opvallen.

Huidveroudering is rondom de ogen dus behoorlijk goed zichtbaar. Zeker omdat het een opvallend gebied is in het gezicht.

Stylage in combinatie met …

Gelukkig zijn er verschillende behandelmogelijkheden die in combinatie met elkaar een nog mooier resultaat kunnen geven. Wat kunnen wij allemaal doen om de huid rondom de ogen te verfraaien?

Hangende oogleden:

De beste ingreep om hangende de oogleden aan te pakken is een chirurgische ooglidcorrectie. Een veilige en kleine ingreep met een groots resultaat. Het effect van een ooglidcorrectie gaat ongeveer 10 tot 12 jaar mee.

Traangoot en wallen:

Stylage S is de beste filler om volumeverlies rondom de ogen te herstellen. Vaak gaat het effect hiervan 1 tot 1,5 jaar mee.

Donkere kringen:

Zijn deze donkere kringen het gevolg van volumeverlies? Dan is Stylage S de beste optie om het volume verlies te herstellen rondom de ogen. Heeft u last van donkere vlekken als gevolg van pigmentverstoringen rondom de ogen dan zal er een peeling of laserbehandeling overwogen moeten worden. De huid rondom de ogen is erg dun en fragiel dus dit is een erg lastig probleem.

Kraaienpootjes en fijne lijntjes:

Fijne lijntjes rondom de ogen zijn dynamische rimpels. Dit betekent dat deze ontstaan zijn door de bewegingen die je met je spieren maakt tijdens het lachen en praten. Met de PDO draden (V Soft Lift) kun je de huid rondom de ogen verstevigen zodat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en ook voorkomen worden. De PDO draden zorgen namelijk voor huidversteviging door de aanmaak van onderhuids bindweefsel. Het resultaat hiervan is ruim een jaar zichtbaar.

Behandelvolgorde

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een enkele behandeling en het resultaat hiervan aankijken. De artsen van Huisartskliniek kunnen u vrijblijvend adviseren welke behandeling of welke combinatie van behandelingen voor u het perfecte resultaat geeft.

Meer informatie

Voor meer informatie over Stylage behandelingen bij Huisartskliniek, kijk je op Huisartskliniek.nl/behandelingen/rimpels/filler-behandeling.

 

Comments are closed.