Stralend de feestdagen in!

De dagen worden weer snel korter en de eerste uitnodigingen voor kerstdiners komen al binnen. Help, wat moet ik aan? En hoe zal ik eruit zien, zijn vragen die al veel vrouwen (en stiekem ook mannen) bezig houden. Wil jij stralend aan het kerstdiner en de oliebollen zitten? Denk dan eens aan de volgende Stylage behandelingen.

Behandeling voor de kerst

  • “Wat zie je er moe uit” is het laatste dat je wilt horen. Een volumebehandeling (Stylage XL of XXL) zorgt ervoor dat je gezicht weer aanzienlijk opfrist. Bijvoorbeeld het toevoegen van volume aan je jukbeenderen, zorgt ervoor dat de onderste helft van je gezicht licht gelift wordt. Het opvullen van je traangootjes maakt een einde aan je vermoeide blik.
  • Stylage Hydromax geeft je gezicht weer een stralende teint en maakt een einde aan je droge winterhuid.

Behandelingen voor Oud & Nieuw

  • Wil je je nieuwjaarswensen overbrengen met prachtige volle lippen? Stylage Special Lips maakt je helemaal kissproof!
  • Stoppen met roken is een van de bekendste goede voornemens. Ga je stoppen met roken in het nieuwe jaar, maar wil je ook af van je rokerslijntjes? Stylage S is hier perfect voor!

Het beste resultaat

Denk eraan dat je huid na een Stylage behandeling even nodig heeft om het beste resultaat te tonen. Maak dus snel een afspraak, zodat je kan stralen deze feestdagen! Vind een kliniek bij jou in de buurt.

 

Comments are closed.